Nikita

the dog in my life

19.08.2014 // kl.21:59 // Nikita // 2 kommentarer

Nikita heter hun, nydelig lita jente! Hun er en sjarmerende og god hund! Men også ei lita ramp, men er en del av sjarmen det da. Hatt henne litt over en måned, og stortrives! Hun er med på bilturer, og hun er super flink! Holder seg rolig i buret og blir ikke bilsyk! *bank i bordet* - en veldig nysgjerrig og leken hund, men samtidig litt lat. Ha ha, akkutat som eieren sin.. Hun elsker mat!
Rasen er en mittelspitz, ikke alle kjenner til det navnet, men om jeg sier pomeranian, hjelper det? de ligger begge unner fellesbetegnelsen Tysk spitz, og finnes i flere størrelsevarianter. Pomeranian som er den minste, kleinspitz som er en størrelse større, så kommer mittelspitz. Grosspitz og keeshound er enda større igjen. Grunnen til at jeg valgte mittelspitz er fordi jeg ville ha en liten hund, men samtidig ikke for liten. Etter å ha sett på både kleinspitz og mittelspitz falt det på den rasen. Angrer ikke et sekund, beste avgjørelsen som noen gang er tatt i dyreverdnen min! Kan virkelig anbefale denne type rase! Slet lenge mellom og velge kjønn. Hadde mye fordeler og ulemper for begge to, men alt i alt så er det personligheten det går på, og begge kjønn er utrolig herlige! Jeg og samboeren min gikk for jente etter å ha lest en del og hørt mange synspunkter. Og trives veldig godt med det. Nå er jo jenta vår fortsatt ganske liten, så er mye vi ikke har erfart ennå!

Hvilken rase og størrelse foretrekker du? Liker du hankjønn eller hukjønn på hund best? begrunn gjerne.

Velkommen

Image and video hosting by TinyPic

Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil! Velkommen til min blogg! Denne teksten kan du endre som du vil!

Kategorier

Arkiv

hits